woensdag 26 maart 2014

Hallo lieve blog lezers van Rona

Helaas moet ik vermelden dat Rona zins maandag 24 mrt weer is opgenomen in het ziekenhuis ze had zoveel pijn dat het niet meer uit te houden was om thuis te blijven, gezien ze het fijn vindt om haar blog  bij te werken en dit zelf even niet kan zal ik hier een korte up date geven.
Haar eiwitten waren in 6 weken tijd van 10 naar 15 gestegen terwijl ze 6 weken terug van 3 naar 10 waren gegaan de afgelopen 3 mnd .
Ook haar witte bloedlichamen waren iets gedaald wat waarschijnlijk de gevolgen is van het weer actief worden van de kahler???.
Gezien de vele pijn heeft de internist besloten om haar op te nemen en als pijn medicatie morfine te gebruiken, ook is er een CT scan gemaakt omdat ze erg veel pijn in haar buik en heupen heeft , hierop was niets te zien gelukkig maar de pijn is er wel.
Morgen wordt er en beenmerg punctie gedaan en we wachten met spanning op de opslag.
We hebben nog met de professor gesproken hij was dinsdag in veldhoven aanwezig en we moeten er van uitgaan dat er waarschijnlijk met medicijnen wordt verder behandeld de Stamcellen transplantatie heeft 1,5 jaar goed gefunctioneerd maar is eigenlijk te kort om nog eens uit te voeren.
Ik denk dat Rona  het leuk vind als jullie als trouwe lezers / volgers haar een kaart zouden sturen waar uit ze toch de steun put om dit gevecht weer te doorstaan.
Rona Albers
MMC veldhoven
Postbus 7777
5500 MB Veldhoven

Verpleegafdeling 3C

Dank jullie wel
Joop Albers

2 opmerkingen:

  1. Hallo Rona & Joop,
    Dit is dus echt even schrikken. Ik hoop dat in ieder geval de Morfine zijn werk gaat doen, van wat het moet doen. En uiteraard even in spanning zitten wat de uitslag van de beenmerg punctie zal zijn.
    Weet dat wij aan jullie denken. En dat er een kaarsje brand. En een kaartje gaat morgen op de bus. Alle goeds en in gedachten bij jullie. Harte groet en xx-je-xx Yvonne & Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We duimen voor jullie vanuit Belgiƫ Rona en Joop ! Moge alles ten goede keren en de morfine haar werk goed doen ! XXX Luc en Lut

    BeantwoordenVerwijderen