woensdag 13 februari 2013

Pff houd het nou nooit op???

Eigenlijk zijn we er wel een heleboel keer klaar mee hoor. We dachten vorig jaar, als dit jaar maar snel voorbij is. Nou 2013 is begonnen en het begint weer goed. 31 Januari borstfoto's laten maken via het bevolkingsonderzoek. Staat vorige week donderdag de huisarts op de stoep. Hebben ze wat gevonden op de foto. Dat was dus goed schrikken. Gisteren naar het borst centrum geweest. Gesprek, foto, echo en weer een gesprek. Kalk  niet aantoonbaar op de echt maar er moet wel weefsel van worden afgenomen.Dus volgende week weer heen voor de biopsie en dan de dinsdag erop de uitslag. Weer spannend dus. Ik ga stiekem uit van goedaardig maar ja het kan natuurlijk ook de andere kant op gaan.
Is dit wel het geval dan wordt het hoogstwaarschijnlijk een borstsparende o.k. met bestraling. Gelukkig geen chemo. Volgende week vervolg.


3 opmerkingen:

  1. Oh Rona, wat is dat schrikken.
    Veel sterkte met het afwachten en ik duim voor je dat het inderdaad goedaardig is.

    Bregina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Bregina. We gaan gewoon door.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wens je ook ontzettend veel sterkte toe bij de biopsie en het wachten op de uitslag! Ik ga alvast voor je duimen dat het allemaal goed is en dat je niet weer "aan de bak" moet. Je hebt al genoeg ellende achter de rug!
    Hartelijke groeten, Lisette

    BeantwoordenVerwijderen